2021-10-12 13:31:50

Uručene nagrade najboljim međimurskim mentorima i ravnateljima škola

     Uz Dan učitelja Županijski pravni odjel za obrazovanje i kulturu upriličio je svečanost dodjele nagrada najboljim mentorima na školskim natjecanjima, susretima i smotrama koje su se održale u prošloj i pretprošloj školskoj godini.

    Među nagrađenima je i učiteljica hrvatskoga jezika Tajana Gašparić koja je učeniku Domagoju Posaviju bila mentorica na Smotri LiDraNo 2021. i to s dva novinarska rada na Županijskoj razini;  intervju s učiteljicom Jasnom Posavi (voditeljicom dramsko scenske skupine „Mali glumci” ) te sa Svetlanom Jezernik (učiteljicom matematike i predstavnicom ruske nacionalne manjine). Taj je rad pod nazivom „Matematika i poezija- rukom pod ruku” pozvan i pohvaljen na Državnoj smotri.

   Pročelnica odjela Blaženka Novak naglasila je da i ravnateljima iskazuje veliku zahvalu  za uspješnu organizaciju brojnih natjecanja te veliku podršku mentorima u pripremi i radu s učenicima. Stoga su i ravnatelji mnogih međimurskih osnovnih škola bili nagrađeni, uz njih i ravnateljica  naše škole Marijana Cerovec.

     Svečanost se održala u Čakovcu u dvorani  Scheier, a nagrade su  tehnikom grafike izradili međimurski likovni umjetnici Rusa Trajkova i Krešimir Hlebec.

 

 


Osnovna škola Podturen