2021-02-01 12:37:00

UPISI U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠK.GODINI 2021.-2022.

Poštovani roditelji,

ovim putem prenosimo Vam obavijest o postupku upisa u 1. razred za šk.godinu 2021./2022. Svim roditeljima smo pisanim putem na kućnu adresu poslali ovu obavijest te detaljne upute o postupku upisa. 


U privitku (opširnije) ove objave nalazi se i Plan upisa i Mreža školskih ustanova Međimurske županije. 

U prvi razred osnovne škole u školsku godinu 2021./2022. upisuju se djeca rođena u razdoblju od 1. travnja 2014. do 31.ožujka 2015. na temelju utvrđenih upisnih područja, kao i djeca kojoj je u školskoj godini 2020./2021. odgođen upis u prvi razred osnovne škole.

Upravni odjel za obrazovanje i kulturu Međimurske županije utvrđuje popis djece, školskih obveznika i dostavlja ga Stručnom povjerenstvu škole čija je dužnost provesti daljnji postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta. Zbog trenutne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti organizirati 1. roditeljski sastanak uživo te Vam ovim pismom želimo pobliže objasniti postupak upisa u 1. razred.

  1. KORAK – PRIKUPLJANJE PODATAKA O DJETETU

Osnovni cilj 1. roditeljskog sastanka je prikupljanje osnovnih podataka o djetetu te Vam u privitku pisma šaljemo UPITNIK ZA RODITELJE PRI UPISU DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE (ŠK.GOD. 2021./2022.)

Molimo Vas da ispunjeni UPITNIK dostavite pedagoginji škole najkasnije do 22.2.2021. na e - mail adresu: pedagog.ospodturen@gmail.com ili osobnim putem (radnim danom između 9-12 sati). Upitnik je dostupan i na web stranici škole.

  1. KORAK – UTVRĐIVANJE SPREMNOSTI ZA POLAZAK U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Utvrđivanje spremnosti za polazak u 1. razred sastoji se od:

  1. Testiranja sposobnosti kod pedagoginje škole koje je predviđeno krajem mjeseca ožujka odnosno tijekom travnja 2021. godine uz poštivanje svih epidemioloških uputa. Termin za dolazak na testiranje dobit ćete e-mailom ili pisanim putem na kućnu adresu.
  2. Pregleda liječnice školske medicine dr.  Marije Ivanović – medicinska sestra Slađana Mumlek Kornet će Vam e-mailom poslati detaljne upute i termin za pregled te upitnik koji ćete biti dužni ispuniti i dostaviti liječnici. Za dodatna pitanja možete kontaktirati med. sestru putem e-maila: sladjana.mumlek@zzjz-ck.hr ili na 098/921-83-30.

Molimo Vas da redovito pratiti i web stranicu škole http://os-podturen.skole.hr/ na kojoj ćemo objavljivati sve upute vezane za upise u 1. razred te Vas pozivamo da pogledate prezentaciju PRVI RODITELJSKI SASTANAK, koja se nalazi u privitku objave.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite pedagoginji na e-mail: pedagog.ospodturen@gmail.com ili broj 040/847-473 od 9-12 sati.

S poštovanjem,

Pedagoginja:                                                                   Ravnateljica:

Josipa Horvat, mag. educ. paed.                     Marijana Cerovec, mag. prim. educ.


Osnovna škola Podturen