2020-11-26 11:09:13

OBAVIJEST: NASTAVA NA DALJINU ZA UČENIKE OD 4.-8. RAZREDA MATIČNE ŠKOLE

Poštovani roditelji i učenici,

obavještavamo vas da će zbog pogoršanja epidemiološke situacije za sve učenike predmetne nastave (5.-8. razred) te za učenike 4. razreda matične škole OŠ Podturen nastava biti organizirana kao nastava na daljinu počevši od petka, 27.11.2020. Predviđeni povratak učenika u školu je u ponedjeljak, 7.12.2020. Učenici su dužni svakodnevno pratiti nastavu putem platforme Teams, a detaljne upute o provođenju nastave na daljinu učenici će dobiti o svojih razrednika te predmetnih učitelja.
Učenici 1.a, 2.a i 3.a razreda sutra te sljedeći tjedan dolaze na nastavu u jutarnjoj smjeni. 0va promjena u organizaciji odnosi se samo na matičnu školu. Područne škole rade prema redovnom rasporedu.  

Ovim putem molimo sve roditelje da prate zdravstveno stanje učenika. Ukoliko se pojave bilo kakvi simptomi kod djece ili članova istog kućanstva (povišena temperatura iznad 37,2 i/ili nekih drugih simptoma od strane dišnog ili probavnog trakta), molimo vas da djecu ne šaljete u školu te da se javite nadležnom liječniku.

S poštovanjem,

Ravnateljica: Marijana Cerovec, mag. prim. educ.


Osnovna škola Podturen